İzmit Belediyesi KVKK eğitimlerine devam ediyor

İzmit Belediyesi, birim müdürleri ve personeline yönelik 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Koruması Kanunu (KVKK) hakkında eğitimlerine devam ediyor

Büyütmek için resme tıklayın

İzmit Belediyesi, kamu kurumlarının KVKK kapsamında kişisel veri envanterinin çıkartılması ve Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi’ne (VERBİS) kayıt olunması çerçevesinde birim müdürleri ile çalışanlarına yönelik eğitimlerine devam ediyor. KVKK kapsamında belediyeye ait kişisel veri envanterini çıkartarak Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi’ne (VERBİS) işleyen İzmit Belediyesi KVKK mevzuatı hakkında personelleri de bilgilendiriyor.


VERİLER GÜNCELLENİYOR
2021 yılındaki ikinci KVKK eğitiminde İzmit Belediyesi KVKK Danışmanı Emre Can Çiçek, kişisel verilerin korunmasının önemi ve hukuki konuların detayları hakkında İzmit Belediyesi personelini bilgilendirdi. İzmit Belediyesi, KVKK çalışmaları kapsamında kişisel verilerin korunmasına dair idari ve teknik önlemleri en üst düzeye çıkararak mevzuata göre güncelliyor.

22 Haz 2021 - 15:44 - Kent Kulisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kartepe Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kartepe Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Kartepe Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kartepe Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.